• ISO 195mm νάυλον αυχενική βούρτσα κυτταρολογίας για Pap την κηλίδα
  • ISO 195mm νάυλον αυχενική βούρτσα κυτταρολογίας για Pap την κηλίδα
  • ISO 195mm νάυλον αυχενική βούρτσα κυτταρολογίας για Pap την κηλίδα
καλή τιμή ISO 195mm νάυλον αυχενική βούρτσα κυτταρολογίας για Pap την κηλίδα σε απευθείας σύνδεση

ISO 195mm νάυλον αυχενική βούρτσα κυτταρολογίας για Pap την κηλίδα

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: Hanheng
Αριθμό μοντέλου: 8101-A/B

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1000 - 4999 κομμάτια
Τιμή: $0.15
Συσκευασία λεπτομέρειες: Χαρτοκιβώτιο
Δυνατότητα προσφοράς: 200000 κομμάτι/κομμάτια την εβδομάδα
Επικοινωνήστε

Λεπτομερής ενημέρωση

Μέγεθος: 195mm Εξουσιοδότηση: 2 έτη
Υπηρεσία μεταπώλησης: Σε απευθείας σύνδεση τεχνική υποστήριξη Ταξινόμηση οργάνων: Κατηγορία Ι
Λιμένας: Σαγκάη Αριθμός στοιχείων: 8101-a/8101-β
Υψηλό φως:

Αυχενική βούρτσα κυτταρολογίας του ISO

,

βούρτσα κυτταρολογίας 195mm αυχενική

,

Βούρτσα που χρησιμοποιείται νάυλον για pap την κηλίδα

Περιγραφή προϊόντων

 

Περιγραφή προϊόντων
Μίας χρήσης Endocervical σκούπα δειγματοληπτικών συσκευών/Endocervical διαγωνισμός συνδυασμού HPV βουρτσών γυναικολογικός/Pap κηλίδα

Αριθμός στοιχείων: 8101-a/8101-β

 

Περιγραφή προϊόντων: Η Endocervical βούρτσα επιτρέπει την ταυτόχρονη συλλογή των ectocervical, endocervical και κυττάρων μετασχηματισμός-ζώνης με μια ενιαία συσκευή. Η βούρτσα αποτελείται από τις καθορισμένες με σαφήνεια ημικυκλικές μαλακές, εύκαμπτες τρίχες για τη βέλτιστη συλλογή δειγμάτων.

 

Ένδειξη για τη χρήση:  Κυρίως χρησιμοποιημένος για τα ιατρικά όργανα καλύψτε για τα αυχενικά τραύματα, τα ενδομήτρια τραύματα, και το αναπαραγωγικό κομμάτι παθογόνοι μικροοργανισμοί.

 

Υλικό:

 

Νάυλον φραγμός βουρτσών head+ PP (προαιρετική τομή) - 8101-α

Νάυλον φραγμός βουρτσών σφαιρών +PP head+ εποξικός (προαιρετική τομή) - 8101-β

 

Αποστείρωση: EO

Συσκευασία παραγωγής: Το άτομο στο έγγραφο ξεφλούδισε τη σακούλα, 100pcs ανά κιβώτιο, 2000pcs ανά χαρτοκιβώτιο

Κανονικό μέγεθος χαρτοκιβωτίων: 60*26*32 εκατ.

N.W./G.W.: 4.5KGS/5.5KGS

Ναυτιλία: Αέρας ή θάλασσα, Fedex, UPS, DHL

 

 

Αριθμός στοιχείων 8103
Περιγραφή παραγωγής: Μίας χρήσης ιατρική αποστειρωμένη βούρτσα δειγμάτων με πλαστική βούρτσα κόλπων δειγματοληψίας Cervica ytology βουρτσών σφαιρών τη χειρουργική νάυλον καθαρή

Προϊόν

Εφαρμογή:

Έναντι των παραδοσιακών οργάνων όπως οι πατσαβούρες βαμβακιού, η μίας χρήσης αποστηρωμένη αυχενική βούρτσα είναι ευκολότερη να εξαγάγει την είσοδο των αυχενικών και αυχενικών κυττάρων ιών στη διάγνωση του αυχενικού καρκίνου και των γυναικολογικών ασθενειών, και καταλληλότερος. Ανώδυνη, γρήγορη και υγιεινή μίας χρήσης χρήση, αβλαβής στο ανθρώπινο σώμα. Κυρίως χρησιμοποιείται για το γυναικολογικό, αυχενικό καρκίνο και την αφροδίσια εξέταση, ένας ουσιαστικός ιατρικός εξοπλισμός.
Τυπωμένη ύλη λογότυπων: εκτύπωση στη συσκευασία ή βούρτσα
Συσκευασία παραγωγής: EO Συσκευασία αποστείρωσης
Κανονικό μέγεθος χαρτοκιβωτίων:  
N.W./G.W.  
Χρόνος παραγωγής: Σύμφωνα με την ποσότητα του πελάτη και τη διαταγή ημερομηνίας &Rush PO
Παράδοση δειγμάτων: 20-30 ημέρες
Ναυτιλία: Αέρας ή θάλασσα - Fedex, DHL, USP, DHL
Χρήση Νοσοκομείο χρησιμοποιώντας, ιατρικός χρησιμοποιώντας, εγχώριος νοσηλευτικός, κλινική που περιποιούνται κ.λπ.

 

 Πλεονεκτήματα

                         

Η αυχενική βούρτσα (θραύση - άκρη) λειτουργεί με τα σημερινά βασισμένα στο υγρό αυτοματοποιημένα κυτταρολογία συστήματα. Η βούρτσα έρχεται σε ένα 7 1/2» μήκος με τη τοπ μερίδα βουρτσών που χαρακτηρίζει μια εύκολη αιφνιδιαστικός-άκρη και έναν εύκαμπτο άξονα PP. Αυτήν την μερίδα μπορεί έπειτα εύκολα να πέσουν σε ένα βάζο προετοιμασιών για τη μεταφορά.

Οδηγίες για τη χρήση

 

Λάβετε μια επαρκή δειγματοληψία από το endocervix χρησιμοποιώντας μια endocervical συσκευή βουρτσών. Παρεμβάλτε τη βούρτσα στον τράχηλο έως ότου μόνο εκτίθενται οι κατώτατες ίνες. Αργά περιστραφείτε τη 1/4 ή 1/2 στροφή σε μια κατεύθυνση. ΠΈΡΑ-ΜΗΝ ΠΕΡΙΣΤΡΑΦΕΙΤΕ ΤΗ ΒΟΥΡΤΣΑ.
Ξεπλύντε τη βούρτσα το συντομότερο δυνατό στη συντηρητική λύση με να περιστραφεί τη συσκευή στη λύση 10 φορές ωθώντας την ενάντια στο συντηρητικό τοίχο φιαλιδίων. Στροβιλιστείτε τη βούρτσα σθεναρά στο περαιτέρω υλικό απελευθέρωσης. Απορρίψτε τη βούρτσα.
 
  

Ειδικές σημειώσεις:

 

πάρτε την προσοχή για να επιλέξετε τη squamo-κιονοειδή σύνδεση. Αυτό είναι η σύνδεση όπου το κιονοειδές επιθήλιο του endocervical καναλιού συναντά το squamous επιθήλιο του κόλπου. Είναι η περιοχή όπου οι αλλαγές κυττάρων εμφανίζονται.

Εγκυμοσύνη:  μην χρησιμοποιήστε τη endocervical βούρτσα.

 

 

 

Λεπτομέρειες προϊόντων

8101-α

μέγεθος:

 ISO 195mm νάυλον αυχενική βούρτσα κυτταρολογίας για Pap την κηλίδα 0

 ISO 195mm νάυλον αυχενική βούρτσα κυτταρολογίας για Pap την κηλίδα 1

 

 

8101-β

 

μέγεθος

ISO 195mm νάυλον αυχενική βούρτσα κυτταρολογίας για Pap την κηλίδα 2

 

 

Πιστοποιητικά

NMPA

  ISO 195mm νάυλον αυχενική βούρτσα κυτταρολογίας για Pap την κηλίδα 3

 

CE

ISO 195mm νάυλον αυχενική βούρτσα κυτταρολογίας για Pap την κηλίδα 4

 

Πιστοποιητικό ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης του ISO 13485

  ISO 195mm νάυλον αυχενική βούρτσα κυτταρολογίας για Pap την κηλίδα 5

FDA

   ISO 195mm νάυλον αυχενική βούρτσα κυτταρολογίας για Pap την κηλίδα 6

   

Αναθεώρηση επιχείρησης

 

Το Jiangsu Hanheng που η ιατρική Co. τεχνολογίας, ΕΠΕ βρίσκεται σε Changzhou, που χρηματοδοτείται πλουσιοπάροχα από τη φύση, είναι ένα έδαφος της αφθονίας σε Jiangnan. Η ιατρική Co. τεχνολογίας Hanheng Jiangsu, ΕΠΕ είναι μια επιχείρηση που ειδικεύεται στην έρευνα, την ανάπτυξη και την παραγωγή των μίας χρήσης ιατρικών συσκευών.

 

Τα κύρια προϊόντα της επιχείρησης περιλαμβάνουν τις μίας χρήσης ιατρικές πατσαβούρες, όπως οι πατσαβούρες δειγματοληψίας ιών, οι αυχενικές πατσαβούρες δειγματοληψίας, οι πατσαβούρες δειγματοληψίας λαιμού, οι ρινικές πατσαβούρες δειγματοληψίας, οι προφορικές πατσαβούρες δειγματοληψίας, τα πρότυπα συλλογής δακτυλικών αποτυπωμάτων, οι αρσενικές πατσαβούρες, και τα δείγματα σαλίου DNA. , προφορική εξάρτηση συλλογής δειγμάτων DNA πατσαβουρών, κιβώτιο δειγματοληψίας ανίχνευσης γονιδίων, πατσαβούρα δειγματοληψίας συγκέντρωσης DNA και άλλα προϊόντα αυχενικό dilator, μίας χρήσης αποστειρωμένη αυχενική δειγματοληπτική συσκευή, μίας χρήσης γυναικολογική μεταλλουργική ξύστρα, αποστειρωμένο depressor γλωσσών, μίας χρήσης αποστειρωμένη βούρτσα δειγματοληψίας, μίας χρήσης συνδετήρας καλωδιακού σκοινιού, μίας χρήσης εμβρυική τσάντα ελέγχου, κ.λπ., διάφορες πρότυπα και προδιαγραφές. Τα προϊόντα μπορούν όχι μόνο να ικανοποιήσουν τη ζήτηση εγχώριας αγοράς, αλλά και η επιχείρηση έχει συνεργαστεί με πολλές επιχειρήσεις εξωτερικού εμπορίου σχετικά με την εξαγωγή διαδικασίας και την εμπορική επιχείρηση.

 

Η τεχνική ομάδα της επιχείρησης έχει πολλά έτη εμπειρίας στην Ε&Α και την παραγωγή των ιατρικών συσκευών. Οδηγούν την επιχείρηση στη συνεχή βελτίωση στην έρευνα και την ανάπτυξη, την παραγωγή και την ποιότητα, και λειτουργούν με υψηλή ταχύτητα σύμφωνα με τους κανονισμούς., η οποία έχει εξασφαλίσει της επιχείρησης τη συνεχή ικανότητα ανάπτυξης προϊόντων ανεξάρτητη, τη συνεχή βελτίωση της ικανότητας παραγωγής, τη συνεχείς βελτιστοποίηση και τη βελτίωση στις ικανότητες ποιοτικής διαχείρισης. Θα αγαπούσαμε να κατασκευάσουμε τα προϊόντα καλά εφαρμόσιμα για την αγορά σας.

ISO 195mm νάυλον αυχενική βούρτσα κυτταρολογίας για Pap την κηλίδα 7ISO 195mm νάυλον αυχενική βούρτσα κυτταρολογίας για Pap την κηλίδα 8ISO 195mm νάυλον αυχενική βούρτσα κυτταρολογίας για Pap την κηλίδα 9

·

 

Καλωσορίστε για να μας έρθετε σε επαφή με! - υπηρεσία 24h

1. Παρακαλώ ευγενικά μας ταχυδρομήστε ή καλέστε για την απαίτησή σας οποτεδήποτε.

2. Η εγγύηση εργοστασίων μας υψηλή - ποιότητα και καλύτερη αξία σας.

3. Υποστηρίζουμε την προσαρμογή σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών.

4. Θα αναφέρουμε τη διαδικασία παραγωγής στους πελάτες μας ανά πάσα στιγμή έως ότου φθάνουν τα αγαθά στη χώρα του πελάτη, παρέχουμε επίσης την επαγγελματική υπηρεσία μεταπωλήσεων.

 

 

 

Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν
Ik ben geïnteresseerd ISO 195mm νάυλον αυχενική βούρτσα κυτταρολογίας για Pap την κηλίδα θα μπορούσατε να μου στείλετε περισσότερες λεπτομέρειες όπως τύπος, μέγεθος, ποσότητα, υλικό κ.λπ.
Ευχαριστώ!
Wachten op je antwoord.