• Μπλε 200mm αυχενική βούρτσα κυτταρολογίας με το κεφάλι σφαιρών
  • Μπλε 200mm αυχενική βούρτσα κυτταρολογίας με το κεφάλι σφαιρών
  • Μπλε 200mm αυχενική βούρτσα κυτταρολογίας με το κεφάλι σφαιρών
  • Μπλε 200mm αυχενική βούρτσα κυτταρολογίας με το κεφάλι σφαιρών
καλή τιμή Μπλε 200mm αυχενική βούρτσα κυτταρολογίας με το κεφάλι σφαιρών σε απευθείας σύνδεση

Μπλε 200mm αυχενική βούρτσα κυτταρολογίας με το κεφάλι σφαιρών

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: hanheng
Αριθμό μοντέλου: 8101-β

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1000 κομμάτια
Τιμή: $0.07/Pieces 1000-4999 Pieces
Συσκευασία λεπτομέρειες: 2100pc/ctn
Επικοινωνήστε

Λεπτομερής ενημέρωση

Όνομα προϊόντων: μίας χρήσης αποστειρωμένη βούρτσα δειγματοληψίας Μέγεθος: 200mm
Απόθεμα: Αριθ. Ζωή του προϊόντος στο ράφι: 5 έτη
Υλικό: Νάυλον Ταξινόμηση οργάνων: Κατηγορία ΙΙ
Ασφάλεια προτύπου: EN 149 -2001+A1-2009 Εφαρμογή: Ιατρική εξέταση
χρώμα: μπλε Πιστοποιητικό: CE ISO
Συσκευασία: μεμονωμένη συσκευασία COem: Καλωσορισμένος
Αποστειρωμένος: Αέριο EO
Υψηλό φως:

βούρτσα κυτταρολογίας 200mm αυχενική

,

Μπλε αυχενική βούρτσα κυτταρολογίας

,

Νάυλον Endocervical σκούπα

Περιγραφή προϊόντων

8101B μίας χρήσης αποστειρωμένη κολπική HPV νάυλον βούρτσα δειγματοληψίας γυναικολογίας αυχενική με το πιστοποιητικό CE ISO

Αυτή η γυναικολογική δοκιμή με την gyno-βούρτσα είναι ανώδυνη και γρήγορη υγιεινή ως μίας χρήσης χρήση. Επίσης είναι πιστοποιημένο η ασφάλεια που είναι αβλαβής στο ανθρώπινο σώμα μέσω της ακριβούς κλινικής επίδειξης.

Έχουμε την περισσότερη μηχανή προόδου και ελέγχουμε την ποιότητα αυστηρά, έτσι είμαστε βέβαιοι ότι η ποιότητά μας είναι η καλύτερη και η τιμή είναι λογική.

 

 

Αριθμός στοιχείων

8101-β

Περιγραφή παραγωγής:

Μίας χρήσης ιατρική αποστειρωμένη βούρτσα δειγμάτων με πλαστική βούρτσα κόλπων δειγματοληψίας Cervica ytology βουρτσών σφαιρών την επικεφαλής νάυλον καθαρή

 

Προϊόν

Εφαρμογή:

Έναντι των παραδοσιακών οργάνων όπως οι πατσαβούρες βαμβακιού, η μίας χρήσης αποστηρωμένη αυχενική βούρτσα είναι ευκολότερη να εξαγάγει την είσοδο των αυχενικών και αυχενικών κυττάρων ιών στη διάγνωση του αυχενικού καρκίνου και των γυναικολογικών ασθενειών, και καταλληλότερος. Ανώδυνη, γρήγορη και υγιεινή μίας χρήσης χρήση, αβλαβής στο ανθρώπινο σώμα. Κυρίως χρησιμοποιείται για το γυναικολογικό, αυχενικό καρκίνο και την αφροδίσια εξέταση, ένας ουσιαστικός ιατρικός εξοπλισμός.

Τυπωμένη ύλη λογότυπων:

εκτύπωση στη συσκευασία ή βούρτσα

Συσκευασία παραγωγής:

EO Συσκευασία αποστείρωσης

Κανονικό μέγεθος χαρτοκιβωτίων:

 

N.W./G.W.

 

Χρόνος παραγωγής:

Σύμφωνα με την ποσότητα του πελάτη και τη διαταγή ημερομηνίας &Rush PO

Παράδοση δειγμάτων:

20-30 ημέρες

Ναυτιλία:

Αέρας ή θάλασσα - Fedex, DHL, USP, DHL

Χρήση

Νοσοκομείο χρησιμοποιώντας, ιατρικός χρησιμοποιώντας, εγχώριος νοσηλευτικός, κλινική που περιποιούνται κ.λπ.

Συσκευασία & ναυτιλία

CE μίας χρήσης ιατρική νάυλον HPV ISO-FDA αυχενική δειγματοληψία Brush8101A γυναικολογίας πιστοποιητικών με το FDA certificat 0 CE ISOCE μίας χρήσης ιατρική νάυλον HPV ISO-FDA αυχενική δειγματοληψία Brush8101A γυναικολογίας πιστοποιητικών με το FDA certificat 1 CE ISOCE μίας χρήσης ιατρική νάυλον HPV ISO-FDA αυχενική δειγματοληψία Brush8101A γυναικολογίας πιστοποιητικών με το FDA certificat 2 CE ISOCE μίας χρήσης ιατρική νάυλον HPV ISO-FDA αυχενική δειγματοληψία Brush8101A γυναικολογίας πιστοποιητικών με το FDA certificat 3 CE ISOCE μίας χρήσης ιατρική νάυλον HPV ISO-FDA αυχενική δειγματοληψία Brush8101A γυναικολογίας πιστοποιητικών με το FDA certificat 4 CE ISOCE μίας χρήσης ιατρική νάυλον HPV ISO-FDA αυχενική δειγματοληψία Brush8101A γυναικολογίας πιστοποιητικών με το FDA certificat 5 CE ISO

 

Πληροφορίες επιχείρησης

 

Το Jiangsu Hanheng που η ιατρική Co. τεχνολογίας, ΕΠΕ βρίσκεται σε Changzhou, που χρηματοδοτείται πλουσιοπάροχα από τη φύση, είναι ένα έδαφος της αφθονίας σε Jiangnan. Η ιατρική Co. τεχνολογίας Hanheng Jiangsu, ΕΠΕ είναι μια επιχείρηση που ειδικεύεται στην έρευνα, την ανάπτυξη και την παραγωγή των μίας χρήσης ιατρικών συσκευών.

Τα κύρια προϊόντα της επιχείρησης περιλαμβάνουν τις μίας χρήσης ιατρικές πατσαβούρες, όπως οι πατσαβούρες δειγματοληψίας ιών, οι αυχενικές πατσαβούρες δειγματοληψίας, οι πατσαβούρες δειγματοληψίας λαιμού, οι ρινικές πατσαβούρες δειγματοληψίας, οι προφορικές πατσαβούρες δειγματοληψίας, τα πρότυπα συλλογής δακτυλικών αποτυπωμάτων, οι αρσενικές πατσαβούρες, και τα δείγματα σαλίου DNA. , προφορική εξάρτηση συλλογής δειγμάτων DNA πατσαβουρών, κιβώτιο δειγματοληψίας ανίχνευσης γονιδίων, πατσαβούρα δειγματοληψίας συγκέντρωσης DNA και άλλα προϊόντα αυχενικό dilator, μίας χρήσης αποστειρωμένη αυχενική δειγματοληπτική συσκευή, μίας χρήσης γυναικολογική μεταλλουργική ξύστρα, αποστειρωμένο depressor γλωσσών, μίας χρήσης αποστειρωμένη βούρτσα δειγματοληψίας, μίας χρήσης συνδετήρας καλωδιακού σκοινιού, μίας χρήσης εμβρυική τσάντα ελέγχου, κ.λπ., διάφορες πρότυπα και προδιαγραφές. Τα προϊόντα μπορούν όχι μόνο να ικανοποιήσουν τη ζήτηση εγχώριας αγοράς, αλλά και η επιχείρηση έχει συνεργαστεί με πολλές επιχειρήσεις εξωτερικού εμπορίου σχετικά με την εξαγωγή διαδικασίας και την εμπορική επιχείρηση.

Η τεχνική ομάδα της επιχείρησης έχει πολλά έτη εμπειρίας στην Ε&Α και την παραγωγή των ιατρικών συσκευών. Οδηγούν την επιχείρηση στη συνεχή βελτίωση στην έρευνα και την ανάπτυξη, την παραγωγή και την ποιότητα, και λειτουργούν με υψηλή ταχύτητα σύμφωνα με τους κανονισμούς., η οποία έχει εξασφαλίσει της επιχείρησης τη συνεχή ικανότητα ανάπτυξης προϊόντων ανεξάρτητη, τη συνεχή βελτίωση της ικανότητας παραγωγής, τη συνεχείς βελτιστοποίηση και τη βελτίωση στις ικανότητες ποιοτικής διαχείρισης. Θα αγαπούσαμε να κατασκευάσουμε τα προϊόντα καλά εφαρμόσιμα για την αγορά σας.

·

 

Καλωσορίστε για να μας έρθετε σε επαφή με! - υπηρεσία 24h

1. Παρακαλώ ευγενικά μας ταχυδρομήστε ή καλέστε για την απαίτησή σας οποτεδήποτε.

2. Το εργοστάσιό μας εγγυάται υψηλό - ποιότητα και καλύτερη αξία σας.

3. Υποστηρίζουμε την προσαρμογή σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών.

4. Θα αναφέρουμε τη διαδικασία παραγωγής στους πελάτες μας ανά πάσα στιγμή έως ότου φθάνουν τα αγαθά στη χώρα του πελάτη, παρέχουμε επίσης την επαγγελματική υπηρεσία μεταπωλήσεων.

 

 

Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν
Ik ben geïnteresseerd Μπλε 200mm αυχενική βούρτσα κυτταρολογίας με το κεφάλι σφαιρών θα μπορούσατε να μου στείλετε περισσότερες λεπτομέρειες όπως τύπος, μέγεθος, ποσότητα, υλικό κ.λπ.
Ευχαριστώ!
Wachten op je antwoord.