Jiangsu Hanheng Medical Technology Co., Ltd.

Η υπόσχεσή μας παραμένει
Δώστε επιλογές κινητικότητας για τους πελάτες μας και τις ανάγκες τους
  • Κίνα Jiangsu Hanheng Medical Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Jiangsu Hanheng Medical Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Jiangsu Hanheng Medical Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Jiangsu Hanheng Medical Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
Στοιχεία Εταιρίας
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Μέση Ανατολή
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Διανομέας-χονδρεμπόρου, Εξαγωγέας, Πωλητής
Μάρκες: Hanheng
Αριθμός Υπαλλήλων: 100~200
Ετήσιες πωλήσεις: 10 Million-50 Million
Ιδρύθηκε Έτος: 2018
Εξαγωγή pc: 80% - 90%
Εισαγωγή

Co. τεχνολογίας Jiangsu hanheng η ιατρική, ΕΠΕ, που ιδρύεται το 2018, βρίσκεται στην όμορφη ιστορική πόλη του changzhou, επαρχία jiangsu. Με στόχο η «τεχνική καινοτομία, η ακεραιότητα, η αποδοτικότητα και η win-win συνεργασία», τα κύρια προϊόντα μας περιλαμβάνουν τη μίας χρήσης πατσαβούρα δειγματοληψίας, τη μίας χρήσης γυναικολογική μεταλλουργική ξύστρα, το μίας χρήσης κιβώτιο δειγματοληψίας, τη μίας χρήσης πατσαβούρα βαμβακιού, τη μίας χρήσης αυχενική δειγματοληπτική συσκευή και τη μίας χρήσης αποστειρωμένη βούρτσα δειγματοληψίας.

 

Η ιατρική Techology Jiangsu Co. HanHeng, ΕΠΕ ειδικεύεται στην παραγωγή της μίας χρήσης ιατρικών βούρτσας και των πατσαβουρών δειγματοληψίας, όπως η μίας χρήσης αυχενική βούρτσα δειγματοληψίας, κολπικό Speculum, οι πατσαβούρες ιών, οι αυχενικές πατσαβούρες, οι πατσαβούρες λαιμού, οι ρινικές πατσαβούρες, οι προφορικές πατσαβούρες και άλλα προϊόντα, και αναπτύσσει και παράγει ανεξάρτητα το βιομηχανικό καθαρισμό και τα καθαρίζοντας προϊόντα: όπως το με ραβδώσεις, το maimara και αγαπά όλα τα είδη καθαρισμού των καρτών, καθαρισμός των ροδών, που καθαρίζουν τις μάνδρες στον εκτυπωτή της LISS, που καθαρίζει το ύφασμα, σκουπίζει τα ραβδιά και το χωρίς σκόνη έγγραφο χρησιμοποιείται στις υγρές επιδείξεις κρυστάλλου και τα ψηφιακά προϊόντα. Τα προϊόντα περιλαμβάνονται ευρέως σε ιατρικό, ηλεκτρονικός, οπτικός, τον υπολογιστή, τα ψηφιακά όργανα και τη καθημερινή ζωή.

Ιστορία

Η ιατρική Co. τεχνολογίας Hanheng Jiangsu, ΕΠΕ ιδρύθηκε το 2018, τοποθετημένος στην πόλη Changzhou, επαρχία Jiangsu, μια όμορφη ιστορική πόλη στο νότο του ποταμού Yangtze. Η επιχείρηση παίρνει τη «τεχνικές καινοτομία, την τιμιότητα και την αποδοτικότητα, win-win συνεργασία» ως αρχή της. Τα κύρια προϊόντα είναι μίας χρήσης πατσαβούρες δειγματοληψίας, μίας χρήσης γυναικολογικές μεταλλουργικές ξύστρες, μίας χρήσης κιβώτια δειγματοληψίας, μίας χρήσης ραβδιά βαμβακιού, μίας χρήσης αυχενικές δειγματοληπτικές συσκευές και μίας χρήσης αποστειρωμένες βούρτσες δειγματοληψίας. Η επιχείρηση είναι σύγχρονη επιχείρηση που ενσωματώνει την Ε&Α, το σχέδιο, την παραγωγή και την υπηρεσία πωλήσεων.

 

Κατά τη διάρκεια των ετών, έχουμε δουλεψει σκληρά για να προωθήσουμε και να πραγματοποιήσουμε τον εκσυγχρονισμό των ιατρικών πωλήσεων, και ενεργά καλλιεργημένος και έχουμε ενισχύσει τη δυνατότητα της ανεξάρτητης καινοτομίας των υπαλλήλων. Ολικές ανακαίνιση και βελτίωση της αρχικού επιχειρησιακής περιοχής, των εγκαταστάσεων και του εξοπλισμού, και της σύγχρονης διαχείρισης υπολογιστών. Ελπίδα να καθιερωθούν οι μακροπρόθεσμες συνεργασίες και να κερδηθεί η φήμη αγοράς.

 

Αυξανόμαστε thescale του εμπορίου και των πελατών μέσω έξω του κόσμου. Με την καλή φήμη μας έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών μας. Είναι βοήθειες ο εκσυγχρονισμός της χώρας μας και προωθεί τις οικονομικές και τεχνικές ανταλλαγές με τον υπόλοιπο κόσμο. Κοιτάζουμε επίσης προς τα εμπρός για να ενισχύσουμε τη φιλία με άλλες χώρες και να κάνουμε το θετικό αντίκτυπο.

Θερμά ελπίζουμε ότι εσείς και μαζί, χέρι-χέρι, δημιουργείτε το λαμπρό μέλλον.

 

 

 

Υπηρεσία

Η επιχείρηση έχει αυτήν την περίοδο 92 πλήρης-αυτόματες μηχανές βουρτσίσματος, 22 μηχανές σχηματοποίησης εγχύσεων, 2 εξωθητές, 7 γραμμές παραγωγής συγκέντρωσης, ισχυρή ικανότητα παραγωγής, μεγάλη καθημερινή παραγωγή, μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες των διαφορετικών τύπων πελατών

 

Πελάτης-έχουμε κεντροθετηθεί πάντα, καινοτόμος, τελειότητα, στην απέραντη θάλασσα του εμπορίου μοναδική, εμμένουμε στην άριστη ποιότητα, προνομιακές τιμές για να παρέχουμε σε σας την τέλεια υπηρεσία.

 

Κυρίως παράγει όλα τα είδη εξαρτημάτων makeup, μίας χρήσης γυναικολογικά ιατρικά αναλώσιμα, μίας χρήσης προφορικά υγειονομικά εμπορεύματα, όλα τα είδη διαφορετικών βουρτσών και ούτω καθεξής.

 

Έχουμε μια πολύ επαγγελματική ομάδα πωλήσεων που μπορεί να σας προσφέρει την καλύτερη υπηρεσία και να απαντήσει σε σας πολύ επαγγελματικές ερωτήσεις, έτσι μπορείτε να αισθανθείτε πολύ άνετοι προτού να αγοράσετε τα προϊόντα από μας. Όπως είναι γνωστός σε όλοι μας, η υπηρεσία μεταπώλησης είναι η σημαντικότερη σε όλες τις βιομηχανίες. Η επιχείρησή μας έχει δοκιμάσει το καλύτερό μας για να χτίσει μια ομάδα υπηρεσιών μεταπώλησης πολύ επαγγελματική και υψηλός-caliber-μέγιστου σημείου που μπορεί να λύσει όλα τα προβλήματα αποτελεσματικά στο μέλλον.

 

Κίνα Jiangsu Hanheng Medical Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

Η ομάδα μας

Έχουμε την επαγγελματική ομάδα τεχνικών που όλοι σε αυτήν την περιοχή, καλωσορίστε τους πελάτες από επισκέπτεται σε όλο τον κόσμο τον ιστοχώρο μας, και μας ενημερώνει εάν έχετε οποιεσδήποτε ανάγκες, κοιτάζουμε προς τα εμπρός για να σας δώσουμε τις καλές υπηρεσίες!

 

 

  • Στοιχεία Εταιρίας
  • Εισαγωγή
  • Ιστορία
  • Υπηρεσία
  • Η ομάδα μας
Επαφές
Επαφές: Jimmy
Τηλ.:: 86-13815985972
Φαξ: 86-0519-85559288
Επικοινωνία
Στείλτε μας μήνυμα